Wedstrijdverslag

Competitie: The Rabbits - D.C. Heerlen 2.....8 - 2

De eerste competitiewedstrijd

Deze eerste dag van de competitie moest gespeeld worden tegen D.C. Heerlen 2. Ze waren wat aan de late kant, maar omdat ze maar met z'n vieren waren hoefden we maar 4 single partijen en 2 dubbel partijen af te werken. Dus we zouden die dag sowieso op tijd klaar zijn.

Gina mocht voor The Rabbits het seizoen openen. Helaas mocht ze niet ook de eerste overwinning van het seizoen boeken. Nadat ze met 0-1 achterkwam, zorgde ze wel voor de eerste gewonnen leg van het seizoen: 1-1. Helaas had ze niet het geluk dat nodig was om te winnen, en verloor ze met 1-2.

Tim mocht als volgende. Hij had het goed getroffen en kreeg een behoorlijk zwakkere tegenstander tegen zich. De scores van Tim waren goed, maar de dubbels dramatisch. Gelukkig kreeg hij alle ruimte van zijn tegenstandster, en dus werd het een eenvoudige 2-0, na heel lang op de dubbels gegooid te hebben. Het gelijkspel was dus al binnen, net als de eerste overwinning van het seizoen.

Rouven was als derde. Hij kreeg een behoorlijk gelijkwaardige tegenstandster, maar zoals "the roof" al donderdag op de training liet zien: zijn dubbels gaan heel gemakkelijk. Door het snelle finishen liet hij zijn tegenstandster eigenlijk geen kans: 2-0

Silvia (of moet ik schrijven Xilvia ?) mocht de laatste single partij afwerken. Ook zij haalde het net niet. Ze kwam met 0-1 achter. Vocht zich terug tot 1-1, maar verloor helaas toch met 1-2.

De winst was al binnen met een 6-2 tussenstand.

Aangezien Rouven naar Mheer wilde (en dat als teamcaptain), Silvia en Hubčr de 501 dubbel in dubbel out wilden doen, was er de keuze tussen Tim of Gina om met Rick de 701 te gooien. Gina was tevreden met de punten, en als reserve wilde Tim toch wel graag spelen.

Hubčr en Silvia waren elke keer best snel in, en de scores waren ruim voldoende om op tijd te kunnen finishen, wat ook gebeurde: 2-0.

Rick en Tim gingen voor de 701. Ze hadden altijd genoeg voorsprong voor te shotten, maar ook bij Rick haperde het shotten. Met 1x dubbel 3 en 1x dubbel 6 moest Tim het dan toch maar afmaken: 2-0.

De teamleg werd toch nog gespeeld voor de fun. De scores waren van beide kanten niet echt hoogstaand, maar voor ons voldoende om de teamleg toch te winnen. Het was Gina die met 1 pijl dubbel 4 raakte en de winst nog wat meer kleur gaf.

De eerste 3 punten zijn binnen. Op naar volgende week tegen Foreign Affair. Kijken of we daar ook de 3 punten mee kunnen nemen.

© Tim